Zafer Partisi Düzce İl Başkanlığı düzenlenen sade bir organizasyonla açıldı. Bugün saat 11.30’da düzenlenen açılışa Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi Düzce İl Teşkilat mensupları ve gazeteciler katıldı.

Camikebir Mahallesi Alemdar Sokak No: 11 de bulunan parti binasının açılışını Genel Başkan Ümit Özdağ gerçekleştirdi.

Açılışın ardından basın açıklaması düzenleyen Özdağ’ın hedefinde 2023 seçimlerine ilişkin konular vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu seçimde aday olmasının Anayasal olarak mümkün olmadığını savunan Özdağ, ancak erken seçim kararı alınırsa bunun bir şekilde mümkün olabileceğini ifade ederek, “bu yüzden erken genel seçim için bastıracaklar. İYİ Parti ve CHP’de Sayın Erdoğan’ın yeniden aday olabilmesi ve bu konuda mağdur olmaması için bu işe destek veriyorlar” şeklinde konuştu.

“UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE EDİLMİYOR”

Öte yandan uyuşturucuyla mücadele konusuna değinen Özdağ: “İstanbul önce uyuşturucunun geçiş güzergâhı olmuştu, şimdi ise uyuşturucunun varış noktası olmuştur. Bunun için yetkililer parmaklarını bile kımıldatmıyorlar.” Dedi.

Son olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özdağ, “bahsettiğim konularda mücadele etmek ve sadece Türklere ait olan Türk devletini Türk milletine geri vermek için Zafer Partisine destek verin.” Çağrısında bulundu.

Basın açıklamasının ardından Özdağ’a Düzceli bir partili tarafından karakalemle çizilmiş Ümit Özdağ resmi hediye edildi. Bu hediyeden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden Özdağ, kendisiyle en kısa sürede tanışmak istediğini söyledi.

Öte yandan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Düzce’deki programı TSO ziyareti ve esnaf ziyaretleriyle devam edecek.