Yerel seçimler öncesinde tüm gözler Ankara'da Ak Parti'nin Düzce adayını açıklamasını beklerken beklenen olmadı ve açıklama bugün yapılmadı. Açıklama konusunda son dakika gelişmesi yaşanırken adayın kim olacağı cuma günü kesinleşecek. Konu ile ilgili bilgi veren Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce adayının ne zaman açıklanacağı konusunda açıklamanın cuma günü yapılacağını söyledi.

Diğer taraftan partinin iki aday arasında görüşmelerine devam ettiği de öğrenildi. Partinin bir haftadır mevcut Başkan Mehmet Keleş ve Ali Ergün arasında adayın kim olacağı noktasında sıkı görüşmeler içine girdiği belirtilirken cumartesi günü yapılacak açıklama ile bu iki isimden birinin mi Düzce adayı olacağı yoksa diğer aday adaylarından İsmail Bayram, Okan Eren Kuru ve Sadık Dik'ten birinin mi aday olacağı belli olacak. Parti içinde konuşulan diğer bir konu ise sürpriz bir ismin aday olarak çıkacağı noktasında.

Yaşanan son gelişmelerle birlikte merak konusu olan Ak Parti Düzce Belediye Başkanı adayının kim olacağı konusu açıklandı açıklanacak derken cuma günü kesinleşecek.