18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda bugün gerçekleşen AK Parti Teşkilatı Temayül Yoklamaları 48 aday adayı ve oy kullanacak 950 partili seçmenin akınına uğradı. Aday adayları için de önemli bir basamak olan teşkilat temayülü için heyecan doruktaydı.

“Düzce’yi en iyi şekilde temsil etmek için burada teşkilatımızın vereceği oy çok önemli”
AK Parti Milletvekili aday adayı Ali Dilber, temayül yoklaması sırasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Burada 48 tane aday adayımız oy kullanıyor ve burada tercih oyunu kullanıyor. 3 kişiyi tercih edecekler. Burada bütün arkadaşlarımız birbirinden değerli. Biz AK Parti’ye hizmet için yarışıyoruz. Bende onlardan birisiyim. Hukukçu kimliğimle ön plana çıktım biraz. Diğer arkadaşlara da başarılar diliyoruz. Biz Düzce’yi en iyi şekilde temsil etmek için burada teşkilatımızın vereceği oyun önemli olduğunu düşünüyoruz ve teşkilatımızın vereceği karardan her zaman saygılıyız.”

“Teşkilatın içinden geldiğim için Düzce’nin de sorunlarına hakim biriyim”
MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı iken AK Parti milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa eden İsa Şengüloğlu, bugünün kendileri için çok anlamlı olduğunu kaydederek şöyle konuştu:

“2002 yılından itibaren kurulmuş olan AK Partimizin Gençlik Kolları’ndan beri her kademesinde görev yaptım. Birçok temayül yoklamasına ve oylamasına katıldım ve birçok temayüllerde de oy kullanmış oldum. Teşkilatın içinden geldiğim için Düzce’nin de sorunlarına hakim biriyim. 24 Haziran seçimlerinde yapılacak olan 27.dönem milletvekilliği aday adaylığı için bende İsa Şengüloğlu olarak bir irade ortaya koyup medeni cesaret gösterip aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Bu bir süreçtir, bir yarıştır burada her biri birbirinden güzel ve kıymetli aday adaylarımız. Tabii bir de bu gönül işidir.”

“Seçilecek adayların birlik ve beraberlik içinde çalışacağına inanıyorum”
Yine aday adaylarından Cemil Keskin şu ifadelere yer verdi:

“Her şey bahanedir, önemli olan kazanılan dostluklardır. Dost biriktirmek, arkadaş biriktirmek esastır. Düzceliler birbirlerine inanıyorlar, güveniyorlar, tanıyorlar. Burada Düzce için en iyi çalışmaları yapacak adayların seçileceğine inanıyorum. Düzcelilerin sağduyularına inanıyorum. Seçilecek adayların birlik ve beraberlik içinde çalışacağına inanıyorum. Sivil toplum kuruluşları, bürokratlar, bütün kuruluşlar el ele verir diye inanıyorum. Büyümeye, gelişmeye ancak birlik ve beraberlik içinde girileceğine inanıyorum. Ben Düzceliler için en iyisinin olacağına inanıyorum. Temayül yoklamalarında da güzel bir çalışma oldu. Partimiz çok güzel bir çalışma yapmış. Özgür iradelerini kullanıyor. İl başkanlarımız, il yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız. Ben onların düşüncelerine, kararlarına inanıyorum. İnşallah genel merkezimizde Düzcelilerin beklentilerini karşılayacak kararlar yapacaktır.”

“İyi yöneticilere iyi siyasetçilere ihtiyaç var”
Aday adayı Zafer Gündüz yoğun bir çalışma sürecinden geçtiklerini kaydederek şöyle konuştu:

“İnşallah vatanımız milletimiz için sandıklardan doğru isimler doğru sonuçlar çıkar. Zor bir süreç. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor dönemde iyi yöneticilere iyi siyasetçilere ihtiyaç var. Bizde kendimizi bu işe adadık. İnancımızı ortaya koyduk. Heyecanla sonuçları bekliyoruz. Düzce’ye bir şeyler katabilmek için bir değer üretebilmek için Allah bize bu fırsatı versin diye duacıyız. Diğer aday adayı arkadaşlarımı da başarılar diliyorum.”

“Parti içi demokrasimizin tecelli ettiği bir ana tanık oluyoruz”
Bir başka aday adayı Sedat Özdemir şunları kaydetti:

“Parti içi demokrasimizin tecelli ettiği bir ana tanık oluyoruz. İnşallah buradan çıkan sonuç ve Genel Merkezin vereceği karar Düzce için hayırlı olur. Ben teşkilatın içinden gelen birisi olarak geçen süreçte ilimizin problemlerine vakıfım. Aynı şekilde devam eden yatırımları da biliyoruz. Yapılması planlanan huşuları da biliyoruz.”

Haber: Ö.YILMAZ