İsimlerinin açıklanmasının ardından gezilerine başlayan siyasi parti Düzce Belediye Başkan adayları mahalle gezilerini sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, dün akşam Akbıyık, Asar, Esençam ve Esentepe Köyleri'ne giderek köy sakinlerinin sorunlarını dinledi. Belediyeciliğin ne olduğunu bilen bir kişi olduğunu belirten Bayram, sorunların çözümü noktasında neler yapılacağı konusunda proje hazırlamaya devam ettiklerini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'te dün akşam Beyköylüler ile biraraya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Küçük, sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen yardımı yapacaklarının sözünü de verdi. Düzce Belediye Başkanlığına talip olduğunu belirten Küçük, Başkan olması halinde Düzce'nin sorunlarının çözümü için hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini de ifade etti.

Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın da dün akşam Darıcı Mahallesi'nde vatandaşlarla biraraya geldi. ”Benim nasıl biri olduğumu öğrenmek için Sakaryalılar'a sorun” diyen Aydın, Düzce Belediyesi'nin içinde bulunduğu durumun farkında olduklarını söyleyerek sorunların çözümü noktasında birlikte hareket edeceklerini dile getirdi. Aydın, mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinledi.