Seçimlerden galip ayrılan taraf olmak için seçim gezilerine tüm hızıyla devam eden siyasi parti Düzce Belediye Başkan adayları bilboardlara astıkları reklam afişlerindeki sloganlarıyla da dikkat çekiyor.

Durmak Yok Yola Devam. İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet.

Yerel seçimlere İsmail Bayram'la girecek olan Adalet ve Kalkınma Partisi “Durmak Yok Yola Devam” sloganıyla bir 5 yıl daha Belediye Başkanlığını almaları halinde hizmet edecekleri sinyalini veriyor. Parti, “İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet.” sloganı da göreve geldikleri halde hizmetlerine devam edeceklerini söyleyerek halkın gönlünü kazanmaya çalışıyor.

Demokratik, Şeffaf, Katılımcı Belediyecilik

Cumhuriyet Halk Partisi de seçimlere Düzce Belediye Başkan adayları Evren Kuşçuoğlu ve sloganları “Demokratik, Şeffaf, Katılımcı Belediyecilik” anlayışıyla seçimleri kazanmaya çalışıyor. Parti, sloganlarıyla kazanmaları halinde halkın etkin olduğu bir ortamda Düzce Belediyesi'nin çalışmalarını yapacağı sinyallerini veriyor.

Bu sefer Ömer Küçük

Belediyeciliğin önemli bir konumda olduğunu esas edinen Milliyetçi Hareket Partisi'de seçimlere gireceği Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'ün bu sefer Belediye Başkanı olacağı inancıyla hareket ediyor. Partinin sloganı olan “Bu Sefer Ömer Küçük” yazısı da bunun gözler görülür bir kanıtı.

İsraf Edenle Hizmet Eden Arasında Fark Var.

Saadet Partisi'nin sloganında ise imalar ön planda. “İsraf Edenle Hizmet Eden Arasında Fark Var.” sloganıyla parti, hizmet etmek için seçimlere girdiklerini anlatıyor. Partinin Düzce Belediye Başkan adayı Selahattin Aydın da bu anlayış çerçevesinde gezilerine devam ediyor.

!Tarafsız, Adaletli, Dürüst

Demokratik Sol Parti'de eşitlik anlayışıyla hareket ediyor. Partinin Düzce Belediye Başkan adayı Kenan Fırat olurken partinin sloganı ise “Tarafsız, Adaletli, Dürüst.” olarak dikkat çekiyor. Diğer partilerin adayları da sloganlarla değil gezileriyle halka projelerini anlatmaya çalışıyor.

Büyük Düşündük Düzce'ye Hizmet Ettik. Çünkü Hizmet Kalıcıdır.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in de bilboardlarda sloganı bulunuyor. “Büyük Düşündük Düzce'ye Hizmet Ettik. Çünkü Hizmet Kalıcıdır.” sloganları Başkan Keleş'in yaptığı çalışmaları bu sloganla anlattığını ifade ediyor.