CHP’den Düzce belediye Başkanlığına aday olması konusunda kamuoyundan olumlu tepki alan Basri Karslıoğlu gönlünden geçeni açıkladı. Öncü Ana Haber’e telefon bağlantısı ile katılan Karslıoğlu, şuan belediye başkanlığına adaylıkla ilgili bir düşüncesi bulunmadığını asıl gönlünden geçenin milletvekilliği olduğunu belirtti.


İKİ MÜRACAAT DAHA VAR

Karslıoğlu, “Bize iki müracaat daha var. Genel merkezimiz ne takdir edecek bilemiyorum. Kamuoyu ve parti teşkilatında yoklama yapacaktır. Kesin adaylığım söz konusu değil. Sen aday olacaksınız derlerse nasıl bir yol izleriz bilmiyorum.” şeklinde konuştu.


GÖNLÜMDEN GEÇEN DÜZCE MİLLETVEKİLLİĞİ

Düzce’nin 12 yıldır meclise sorunlarının dile getirilmediğini savunarak Düzce’nin sorunlarını çözecek milletvekilline ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Karslıoğlu, “Hepimiz belediyi kazanmak, hizmet etmek istiyoruz. CHP’li belediyeler Düzce’de farklı olduğunu gösterdiler. Bu vatandaşımız bir kısmından gelen böyle bir istek var. Ama benim gönlümden geçen Düzce milletvekilliği. 12 senedir Düzce’nin adının geçmediği mecliste Düzce’nin sorunlarını dile getirmek. Benim tek gönlümde olan o. 3 milletvekili var sorunlar aynı duruyor. Şu sorunları çözün diyecek bir milletvekiline ihtiyaç var. Bakın Bolu’dan çıktı. Oradaki milletvekilli sorunları dile getirince bakanlar ister istemez bir şeyler yapıyor. Düzce sessiz sessiz gidip geliyor…”diye konuştu.

 

Haber; S.KAŞKIR