Genel seçimlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı olması beklenen Düzce Eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş, basın ziyaretlerine başladı. Ziyaret sırasında adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Keleş, “milletvekili olmak için milletvekili olmam” dedi ve Başbakan Erdoğan'ın uygun görmesi halinde adayı aday olacağını söyledi.

Genel seçimler öncesi aday adayı olacak isimler meydanlara inmeye başladı. Düzce'de bir dönem yerel yöneticilik yapan ve şimdi milletvekilliği için aday adaylığına hazırlanan Mehmet Keleş, bugün Manşet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında belediyenin çalışmalarını değerlendiren Keleş, Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini vurguladı. “Genel seçimlerde aday adayı olacak mısınız?” sorusuna ise Keleş, “Kamuoyunun talep etmesi çok önemli. Halk istediği takdirde bu göreve talip olmaya hazırım. Başbakanımızla yapacağım görüşmede eğer aday adayı olmam uygun görülürse adaylığımı açıklayacağım.” dedi.

“Milletvekili olmak için milletvekili olmam” diyen Keleş, “Öncelik halka hizmettir. Sadece milletvekili koltuğuna oturmak için bu göreve talip olmam.” şeklinde konuştu.

24672

Haber; R. BAL