MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, seçim gezilerine tüm hızıyla devam ediyor. Dün seçim otobüsüne binerek konvoy eşliğinde Yenikent, Çakırlar, Beyciler, Cumhuriyet Mahallesi, Dereli , Soğancı, Fevzi Çakmak Mahallesi ve Şehir merkezinde seçmenlerini selamlayan Küçük,  Akşam da Ağa Mahallesi’nde kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi.

 

 

Ağa Mahallesi’nde davullu zurnalı karşılanan Küçük, bu kez seçmenlerinden söz aldı ve Ağa Mahallesi’ne hizmet sözü verdi. MHP Sakarya Milletvekili Minür Kutluata, İl Başkanı Kenan Ilgaz ve çok sayıda partilinin de katıldığı ziyarette çoşkulu kalabalığa seslenen Küçük, 10 yıl önce de sizlerin huzurundaydım, dertlerinizi dinledim, hizmet için destek istedim, ama kısmet olmadı, bugün yine karşınızdayım ve bugün gördüğüm kalabalık beni çok mutlu etti, bu kez olsun istiyorum, sizlerden söz istiyorum dedi.

 

 

MHP Sakarya Milletvekili Minür Kutluata da Ak Parti’nin 6.5 yıldır iktidarda olduğunu ve bu süreç zarfında halkın ekonomik düzeyinin giderek kötüye gittiğini belirterek, kriz teyet geçti, kriz mi var, gibi sözlerle de  halkın kandırıldığını söyledi. Kimsenin umutsuzluğa kapılmamasını isteyen Kutluata, MHP iktidara gelecek bu sorunlar bitecek dedi.

 

 

MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz da Başbakanın mitingine gönderme yaparak , Ağa mahallesindeki bu çoşkulu kalabalık , anıtparkı gölgede bırakmıştır, Başbakan Keşke Anıtparkta değil de Ağa Mahallesinde miting yapsaydı eminim daha mutlu olurdu dedi.

 

MHP’nin adeta gövde gösterisine dönüştüğü açık hava toplantısının ardından Ağa mahallesi sakinleri Popstar Ercan’ın şarkıları ile gönüllerince eğlendiler.