AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, yeni yönetimi ile birlikte bugün basının karşısına çıktı. Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programa Keskin'in listesinde yer alan tüm yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sohbet havasında geçen yemeğin ardından basına açıklamalarda bulunan Keskin'in yanında teşkilat başkanları da hazır bulundu.

Yaklaşık 1 hafta önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine AK Parti Düzce İl Başkanlığı görevinin tevdi edildiğini belirten Keskin, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Önemli olan isimlerimiz değil, bıraktığımız eserlerdir"

"1 hafta süre içerisinde il yönetimimizi hazırlamak için gece-gündüz çalıştık. Burada AK Parti İl Yönetimimizi değerli basın mensubu arkadaşlarımız aracılığıyla halkımızla paylaşmak istiyoruz.
Amacımız, dileğimiz, gönlümüzden geçen şudur ki il yönetimimiz, tüm teşkilat mensuplarımız Düzce'de daha iyi hizmetler yapabilme adına projelerimizle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla Düzce'mize bir hizmetkar olabilmeyi Yüce Allah hepimize nasip etsin. Önemli olan bizim isimlerimiz değil, önemli olan bizim yaptığımız hizmetlerdir, bıraktığımız eserlerdir. Yarın bir gün bu görevlerden bizden gittiği zaman nasıl anılacağımız bizim için çok önemlidir. Bu nedenle Düzce halkına hangi partiden olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun biz Düzce'nin iktidar partisi il başkanlığı olarak herkesi partimize davet ediyoruz. Tüm sorunlarını, eksik gördüklerini bizimle paylaşabilirler. Düzce'nin sorunlarını ciddiye alıyoruz. İnşallah bu beklentileri karşılayacak bir performansa imza atacağız."


"Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır"

Keskin, açıklaması sonrası tüm yönetimini tek tek saydı ve 'Rabbim utandırmasın' diyerek, kamuoyuna tanıttı. Listesini hazırlarken ahde vefayı ön planda tuttuğunun altını çizen AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, "Bu listelerde Mustafa Keskin'in bir geçmişi, bir anlayışı var. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Ben tüm il başkanları ile çalışmış birisiyim. Onların iyi yaptığı işlerin hepsini alacağız. Hatalarını kendimize ölçü edineceğiz, o hataları yapmamak için.



"Bir çok isimle istişarelerde bulundum"


Ardından basının sorularını yanıtlayan Keskin, yönetim listesini oluştururken, milletvekilleri ve Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ile istişarelerde bulunup bulunmadığı şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

"İstişarelerimiz muhakkak oldu. Ancak bizatihi benim tanıdığım, bildiğim, güvendiğim bir listedir. Bu liste Düzce'de tertemiz bir listedir. Bizim teşkilattan anladığımız şudur; teşkilat tertemiz olacak. Üzerinde hiçbir leke bulundurmayacak. Teşkilat hizmetkar olduğumuzun farkında olacak. Nefsimizi, kibirimizi, gururumuzu ayaklar altına alacağız. Böyle bir liste olmasına özen gösterdim. Gerek parti içerisinden gerek parti dışarısından bir çok isimle istişarelerde bulundum." 


"Düzce'yi çok güzel temsil eden listelerle halkımızın karşısına çıkacağız"

Tanışma amacıyla düzenlenen ilk toplantının ardından parti il binasına giderek görevlendirme yapacaklarını belirten Keskin, "Süreç çok kısa hızlı bir şekilde hem Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) hem yürütme hem de koordinatörlük olarak hızlı bir görevlendirme yapacağım. Düzce'yi çok güzel temsil eden bir il genel meclisi ve belediye meclisi listesiyle halkımızın karşısına çıkarak, projelerimizi, yaptıklarımızı, yapamadıklarımı tüm çıplaklığıyla anlatacağız." dedi.


"Bütün ilçelerde çalışma sistemini il yönetimi belirleyecek"

AK Parti Düzce Belediye Adayı'nın Dr. Faruk Özlü olarak açıklanması sonrası teşkilatlarda bir çalışma prensibi belirlediklerini belirten Keskin, şunları kaydetti:

"Biz ilde ne tür çalışmalar yapıyorsak, ilçelerde de aynı çalışmaları yapacağız. Tabii ki her ilçenin kendine göre seçim şartları vardır. Kendi aramızda istişare ederek, onlarla ilgili de çalışmalar yapacağız. Önümüzdeki hafta ilçelerimize ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Bilindiği gibi Kaynaşlı'da bir istifa oldu, Gölyaka'da bir değişime gidiyoruz. Dolayısıyla burada atamaları inşallah yaptıracağız. Bütün ilçelerde çalışma sistemini il yönetimindeki arkadaşlarımız belirleyecek."

Basın toplantısı, AK Parti yeni il yönetiminin toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ