AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, Bayramların toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu belirtti.

Başkan Keskin, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bir Kurban Bayramına daha birlikte ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız.

Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz ve her bayram geleneksel olarak düzenlediğimiz bayramlaşma programımızı bu yıl arefe günü saat 15:00’da Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleştireceğiz. Tüm hemşerilerimizi aramızda görmekten onur duyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı’nın bütün gönüllerde, tüm hanelerde en iyi biçimde yaşanması temennisiyle, başta Düzceli hemşerilerimiz olmak üzere bütün İslam aleminin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor; sizlere, sevdiklerinize, aziz milletimize yüce Allah’tan sağlık ve esenlikler getirmesini diliyorum.”

Ayrıca AK Parti’nin geleneksel Kurban Bayramı bayramlaşma programı tüm teşkilatların katılımıyla yarın Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi binasında saat 15:00’da yapılacak.