Ak Parti'nin gerçekleştirdiği bayramlaşma programına katılım bir hayli fazla oldu. Üç Milletvekili, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve partili üyelerin büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma programına Eski Düzce Milletvekili Fahri Çakır da katıldı. Parti binasında düzenlenen Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Fevai Arslan, gün birlik ve beraberlik günüdür diyerek, partililerine önemli mesajlar verdi.

Bayramlaşma programında partili üyelere seslenen Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise herkesin olduğu gibi Ak Parti'nin de yapamadıkları ve eksiklikleri olduğunu belirterek, Ak Parti üzerine yapılan muhalefetten dert yandı.

Ak Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay ise partili üyelerin birbirlerine sahip çıkmasını isteyerek, birbirimizi gönülden sevelim ve aynı amaç uğruna mücadele edelim dedi.

Ak Parti Düzce Milletvekili Yaşar Yakış ise ülke gündemindeki açılım konusuna değindi ve açılımın genişletilerek devam edeceğini söyledi ve sırada Alevi açılımının olduğunu belirtti.

Bayraklaşma Programına katılan Eski Milletvekili Fahri Çakır ise Uzun süre siyasetten uzak kalmasına karşın yaşadığı özlemi dile getirdi ve Tekrar siyasete dönebileceğinin sinyallerini verdi.

Belediye Başkanlarının bayram mesajlarının ardından Ak Parti'deki Bayramlaşma programı sona erdi.