AK Parti’nin Düzce teşkilatlarının başına geçecek isim bu hafta belli oluyor. Hikmet Keskin’in genel merkezin talimatıyla görevden ayrılmasından 10 gün sonra yönetimi de toplu olarak istifasını partiye sundu.

AK Parti Düzce İl Başkan Vekili Özgür Bergut tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yeni il başkanımızın yeni yönetimini kurması ve göreve başlamasını sağlamak amacı ile mevcut il yönetimimiz, yedek, asil, demokrasi hakem kurulu, disiplin kurulları olarak istifasını genel merkezimize sunmuştur.” bilgilendirmesi yapıldı.
Bilindiği gibi AK Parti İl Başkanlığı’na aday olan aralarında eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve iş insanı İsa Şengüloğlu’nun da bulunduğu adaylar, bugün mülakat için Ankara’nın yolunu tuttu.

Yeni il başkanının belirlenmesi amacıyla genel merkezde görüşmeye alınan partililerden birisi bu önemli görevi üstlenecek. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla koltuğa oturacak ismin bugün-yarın açıklanması beklenirken, teşkilat yoklaması ve istişareler ışığında tüm okların partinin Düzce’deki emektarlarından Mustafa Keskin’i işaret ettiği konuşuluyor.

Haber: C.ÜSTÜNER