Ziyarette, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat, Cemal Aksan, Yönetim Kurulu Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ve Ak Parti Düzce İl Teşkilatı hazır bulundu.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık yaptığı konuşmada; “Değerli meclis üyelerimiz, çok değerli AK Parti teşkilatımız, sayın Ak Parti İl Başkanımız, sayın İl Genel Meclis Başkanımız hepiniz hoş geldiniz. Bu ziyaretiniz bizleri çok memnun etmiştir. İnşallah hep beraber Ticaret Odası’nı daha iyi yerlere getireceğiz.” İfadeleri kullandı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ise; “ AK Parti teşkilatı olarak, Düzce ticarisinin önünde ne engel varsa, yapılacak ne iş varsa sizin yanınızda olacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Düzce’nin meselesi ve Düzce’nin sanayisinin gelişmesi olarak bizim de parti olarak bir çok çalışmamız var. Bunu da ticaret erbaplarımızın sanayicilerimizin önünü açmak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşvikleriyle Türkiye’nin önünün açılmasıyla Düzce’de de bunun varlığını hissettirmek hepimizin görevidir. Düzce de bugün geldiğimiz nokta da 5 OSB’miz var. Ticaret Odası’nda üç bin küsür üyeden bahsediyoruz. Biz burada ticaretin canlı olduğu biliyoruz. Ben tekrardan hayırlı olsun diliyorum ve AK Parti olarak sizlerin yanınızdayız.” dedi.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, yeni hizmet binası konusunda, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskinden destek talep etti. AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ise Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binası konusunda destek sözü verdi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.