Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından Ak Parti Genel Başkanlığı ve kurulacak 62.hukümetin Başbakanı olarak Ahmet Davutoğlu’nun isminin açıklanmasının ardından Ak Parti’de olağanüstü kongre hazırlıkları hızlandı.

 

 


Ak Parti tarihinde ilk kez yapılacak olağanüstü kongrede Cumhurbaşkanı koltuğuna oturacak olan Recep Tayyip Erdoğan’dan parti genel başkanlığını Davutoğlu’nun devralması bekleniyor. Büyük bir katılımın beklendiği kongrede firesiz biçimde Davutoğlu’na destek vererek Erdoğan sonrası dönem için birlik beraberlik mesajı verilmek isteniyor.

 

 

 


27 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00'da Ankara Arena’da yapılacak kongre için organizasyon ekibinde yer alan Düzce Milletvekili Fevai Arslan’da salonun kongreye hazır olabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu ve tertip komitesi ile beraber Ankara Arena’daki çalışmaları inceleyen Arslan, incelemeye ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçileri ve partililer ile paylaştı.

 

 

 

 

Haber: S. Dervişoğlu