Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk’un istifalarının Düzce kamuoyundaki yankıları sürüyor.

Her iki istifa ile ilgili günlerce susmayı tercih eden AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, ilk açıklamayı Öncü Haber mikrofonuna yaptı. Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar’ın Düzce’ye ve Düzce Üniversitesi’ne birçok değer kattığını ifade eden Keskin,  “Düzce’mize hayırlı olsun. Rektörle ilgili istifa Cumhurbaşkanımızın kararıyla gerçekleşen bir süreç olmuş. Rektör hocamıza yaptığı hizmetlerden dolayı, Düzce’ye kattığı değerlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlısını nasip etsin. Kendisini aradım. Bu duygu ve düşüncelerimi kendisi ile de paylaştım” dedi.

“Ayşe Keşir’in takdiri ile bir değişim süreci başladı”

Düzce AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk’un istifasına da değinen Keskin, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in takdirleri ile partide bir değişim rüzgarının başladığını kaydetti.

Keskin, “Diğer taraftan AK Parti tarafında bayrak değişimleri, bunlar süregelen işlerdir. Bununla ilgilide Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir’in takdirleriyle bir değişim süreci başlatılmıştır. Gönül Hanım'ın AK Parti’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı sizlerin aracılığı ile kendisine teşekkür ediyorum. Ben 21 yıldır bu partinin içindeyim nice arkadaşlarımız geldi, görevler değişildi, değişmeyen bir şey var biz Cumhurbaşkanımızın izinde nerede olursak olalım, Ak davanın peşinde koşan neferleriz” diye konuştu.