AK Parti’de sürpriz olmadı, koltuğa oturacağına kesin gözüyle bakılan eski Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin Düzce İl Başkanlığı görevine getirildi.

Haftalardır süren bekleyiş “AK Parti’de kriz mi var?” söylentilerini de beraberinde getirmişti. İl yönetimi bunu kesin dille yalanlarken, nihai karar için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun programından fırsat bulup adaylarla görüşmesinin beklendiği aktarılmıştı. İşte o önemli görüşme bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti. Düzce’den Ankara’ya çağrılan aralarında Mustafa Keskin’in de bulunduğu 4 isimle tek tek görüşen Erdoğan, akşam saatlerinde partisinin yeni Düzce İl Başkanını Mustafa Keskin olarak açıkladı. 

AK Parti’nin Düzce’deki emektar isimlerinden olan ve temayül başta olmak üzere genel merkeze ismi bir çok kanaldan ‘İl Başkanı olmalı’ şeklinde iletilen Mustafa Keskin, üstlendiği yeni görevle birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri için hızla çalışmalara koyulacak.

Öte yandan AK Parti yeni İl Başkanı Mustafa Keskin ilk canlı yayınına Öncü ekranlarında çıkacak. Öncü TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın hazırlayıp sunduğu ve Cuma akşamları saat 20:00’da izleyici ile buluşan Kitabın Ortasından programına Keskin konuk oluyor. Keskin il başkanlığına uzanan süreçten seçim çalışmalarına kadar bir çok konuda merak edilenleri bu programda anlatacak.

HABER: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ