AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığına mevcut yönetimdeki Dış İlişkiler Birim Başkanı Güler Güneş atandı. Kadın Kolları Başkanı olmak için AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam ile geçtiğimiz hafta 3 aday görüşmeye çağrılmıştı. Genel Merkezin yaptığı istişareler sonunda Güler Güneş ismi başkan olarak belirlendi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Kadın Kolları Başkanı olarak Güler Güneş’in atandığını belirterek, “ Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı teşkilatlardaki yenilenme ve tazelenme hareketi olarak birçok ilçemizde yönetimlerimizi yeniledik. Ardından da gençlik ve kadın kollarımızda da yenilenme çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda göreve geldiğimiz günden bu yana yanımızda olan, destekçimiz olan ve geçirdiğimiz tüm seçimlerde bize çok büyük katkıları olan başta Sebahat Uçar ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum.

Bu yönetim içinde başarılı çalışmaları ile ön plana çıkan, sivil toplum kuruluşu geçmişi olan ve yeni vizyonu ile partimizi ve ilimizi daha yukarılara çıkabilecek olan Güler Güneş’in Kadın Kolları Başkanı olmasına Genel Merkezimizle yaptığımız istişareler neticesinde karar verildi. Bu meşakkatli ve kutlu yolda başarılı olacağına inancım tamdır. Rabbim Güler Çakıroğlu Güneş’e yardımcısı olsun” ifadelerinde bulundu.

Haber: Ö. YILMAZ