Ak Parti’de başvurular için verilen 3 günlük süre bugün tamamlanıyor. Düzce’de aday adayları İl Başkanlığına ve Ak Parti Genel Merkezine başvurularını yapıyor. Saat 19.00’da tamamlanacak başvurular öncesi Genel Merkez ve İl Başkanlığına toplam 20 ismin aday adayı başvurusunda bulunduğu ifade edildi.

ÇAKIR, YENİDEN ADAY
Mevcut Milletvekillerinin Ak Parti İl Başkanlığına yeni dönem için aday adaylığı başvurularını birlikte yapmalarıyla başlayan süreç bugün de devam etti. Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı olmak isteyen isimler, İl Başkanlığının yanı sıra Genel Merkez’e de başvurularını yaptı. 24.Dönem Düzce Milletvekili Osman Çakır, 26. Dönem milletvekilli adaylığı için öğle saatlerinde genel merkezde başvuru işlemini gerçekleştirdi. Başvurusunu Twitter’dan duyuran Çakır, “26.Dönem Düzce milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Dua ve desteklerinizi bekliyorum. ”dedi.

YENİDEN ADAY ADAYILAR

Engelli Aday Adayı olarak partiye; Metin İmamoğlu, Abdurrahman Kuşçuoğlu, Hasan Çalışkanoğlu ve Bilal Gel başvururken diğer aday adayları ise Ali Uzun, Metin Kaşıkoğlu, Oya Kocaman, İbrahim Bilgin, Merve Çakır, İsmail Ustaoğlu, Numan Çabuk, Gönül İşgören, Mustafa Ezer,Murat Sarı, Osman Kıdık, Erol Arslan ve Cihat İnan oldu. Başvuru yapan aday adaylarına bakıldığında 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi isimlerin hemen hemen tamamının aynı olduğu görüldü. 




Başvuru yapan aday adaylarına bakıldığında 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi isimlerin hemen hemen tamamının aynı olduğu görüldü.

BİLGİN VE KOCAMAN PARTİDE BAŞVURDU
İl Başkanlığına başvuru için bugün 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi eski İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Bilgin ve Avukat Oya Kocaman partide başvurularını yaptı.

BİLGİN: “BAŞVURUM YARIŞ VE REKABET İÇİN DEĞİL”
Partide yapılan başvurularda ilk olarak başvuru da bulunan isim İbrahim Bilgin oldu. Bilgin, adaylığının gerekçesinin bilgi ve birikimini hizmet için kullanmak ve tarafını belli etmek olduğunu belirtti. Bilgin, başvurusunun yarış ve rekabet için olmadığını vurguladı.

KOCAMAN: BİR TUĞLA DA BEN KOYMAK İSTİYORUM
Partide başvurusunu yapan bir diğer Aday Adayı Avukat Oya Kocaman ise 7 Haziran’da alınan oy oranının üzerine bir tuğla da kendisinin koyma düşüncesinde olduğu için aday olduğunu vurguladı.

Haber:Y.SEVER