Bu zamana kadar aday adaylığı konusunda yoğun bir süreç geçiren Ak Parti'de son gün hareketliliği yaşandı. Tam aday adaylığı başvurusu bitti denilirken eski İl Genel Meclisi Başkanı Okan Eren Kuru Belediye Başkanlığı yarışında bende varım dedi.

Ak Parti İl Binasına gelerek başvuru formunu İl Başkanı Fevai Arslan'a veren Kuru, “Bundan öncede Ak Parti için başarılı çalışmalar yaptığıma inanıyorum. Partimizin politikası çerçevesinde daha ileriye gitmek için çalıştık. Şimdi de Ak Parti'den Düzce Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunuyorum. Bundan sonrada Belediye Başkanı olarak parti de görev almak istiyorum. Bu görevi başarıyla gerçekleştireceğime inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Okan Eren Kuru'nun aday adaylık başvurusu alan Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan'da Kuru'ya adaylık sürecinde başarılar dileyerek, “Kendisiyle daha öncede çalışma fırsatı bulmuştum. Kendisi gerçekten başarılı çalışmalara imza atmıştır. Daha önceki aday adaylarına da söylediğim gibi aday adaylığı için başvuruda bulunan herkese başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Düzce Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunan Okan Eren Kuru daha önce de İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış ve Milletvekili seçimlerinde bu görevinden istifa ederek Milletvekilliğine aday adayı olmuştu. Okan Eren Kuru, Milletvekili seçimlerinde umduğunu bulamamış ve aday olarak seçilme fırsatını elde edememişti.