AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Kurban Bayramı dolayısıyla Düzce'deki siyasi partilerin il başkanlarını parti binasında misafir etti.

Tüm partilerin temsilcilerinin yer aldığı buluşmada, siyasiler keyifli bir sohbet eşliğinde bayramlaştı.

Bayramların birlik ve beraberliğin perçinlendiği günler olduğunu vurgulayan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, yaptığı konuşmada, “Bayram kardeşliktir, berekettir, paylaşmaktır. Mübarek Kurban Bayramı’nı hep birlikte yaşamanın sevinci içerisindeyiz. Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez’in de aralarında yer aldığı misafir siyasetçiler de bayramlaşma organizasyonu dolayısıyla İl Başkanı Keskin’e teşekkür etti.

Öte yandan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ile AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi'nde Şube Başkanı Tacettin Kaval ve mahalle-köy muhtarları ile bayramlaşma programında bir araya geldi.