Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı münasebeti ve AK Parti’nin kuruş yıl dönümü nedeniyle AK Parti Düzce Teşkilatı aşure dağıttı. 

Ak Parti İl Başkanlığı bünyesinde Büyük Cami önünde kurulan stantta İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır Düzcelilere kendi elleriyle aşure ikram etti. Öğle namazı ardından gerçekleştirilen aşure dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Muharrem ayı ve AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini aktaran İl Başkanı Keskin “Bugün partimizin kuruluşunun 21. Yıl dönümünü kutlamaktayız. Muharrem ayı münasebetiyle yıl dönümümüzü vatandaşlarımızla kutlamak istedik. Düzenlediğimiz etkinliğe teşkilatımız tam kadro katılırken, partimizin kurucusu olana arkadaşlarımıza Cumhurbaşkanımızın mektubunu taktim ettik. Büyük Camii önünde kurduğumuz stantta vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunurken, Sayın Cumhurbaşkanımızın yazdığı mektubu hemşehrilerimize ilettik. 21 sene önce gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için nasıl bir azme sahipsek bugünde aynı azimle yolumuza devam ediyoruz” dedi.