AK Parti Düzce ilçe teşkilatlarında kongrelerine devam ediyor. Akçakoca ilçesinde yapılan kongrede mevcut başkan Dergah Akça, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyerek yola devam etti.

Kongreye AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti 23. Dönem Milletvekilimiz Celal Erbay, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve belediye başkanları, ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, partililer, delegeler ve MHP İlçe Teşkilat başkanı katıldı.

Divan kurulunun oluşturulması ve Saygı Duruşu ile İstiklal Marşının okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongrelere yönelik bir sinevizyon gösterisi ve Erdoğan’ın tebrik mesajını içeren video izletildi.

Kongrenin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Dergah Akça yaptı. Akça konuşmasında AK Partinin kurulduğu yıldan beri bugüne dek verdiği çabalar ve ülkeye kazandırdığı hizmetlerin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Akça’nın ardından Milletvekili Keşir, İl Başkanı Keskin, Belediye Başkanı Yemenici kongrede selamlama konuşması yaptı. Kongrede faaliyet raporu ve gelir gider tablosu ibra edildi.

Ardından da delegeler seçime giderek oylarını kullandı. Oyların sayılmasının ardından Dergah Akça, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı oldu.



Haber:Y.SEVER