Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz'ın proje tanıtım toplantısı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, il ve ilçe teşkilatları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Yanmaz'a sevgi seli
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Akçakoca'yı en iyi yerlere getireceğine inanarak 3. kez Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Okan Yanmaz adeta sevgi seliyle karşılaştı. Bir otelde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında kalabalık karşısında duygularına hakim olamayan Yanmaz, eşi Nursen Yanmaz ve kızıyla birlikte sahneye çıktığında mutluluk gözyaşları döktü. 





"Her partiden Akçakocalı'nın olması 1 Nisan'daki sonucun habercisi"
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıdaki konuşmasında, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz, "Burada gördüğüm manzara beni çok duygulandırdı. Her partiden çok sayıda Akçakocalı'nın burada olması 1 Nisan'daki sonucun habercisi. Sağolun, varolun.” dedi.




Daha sonra MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, İl Başkanı İlhami Caboğlu ve MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, birer konuşma yaparak, Yanmaz’a destek istedi.




Yılmaz: Cumhur İttifakı'nın başkanı olacak
Milletvekili Ümit Yılmaz ise yaptığı konuşmada, Yanmaz'ın seçildiği ilk gün itibariyle Cumhur İttifakı'nın belediye başkanı olacağını söyledi.




Hüngür hüngür ağladı
Slayt gösterisinde, geçmiş dönemde Akçakoca'da belediye başkanlığı yapan Babası Hüseyin Yanmaz’ın döneminden kesitler sunuldu. Babasının yaptığı hizmetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisini izlerken Yanmaz, hüngür hüngür ağladı. Ağlamasına dayanamayan küçük bir kızın ise Yanmaz'ı teselli etmeye çalıştığı görüldü.





İşte Yanmaz'ın alkış tufanı koparan projeleri
Daha sonra halkın takdiriyle başkan seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği yatırımları anlatan Yanmaz'ın hem kenti kalkındıracak hem de geliştirecek projeleri büyük alkış aldı.

Turizm, Meslek Edindirme Kursları, Balıkçılar Çarşısı, Mahmuzlar, Festivaller, Kültür Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Ulaşım Master Planı olmak üzere birçok alanda titizlikle hazırlanan projelerini tek tek anlatan Yanmaz, Akçakoca'yı hakettiği noktaya ulaştırmak için seçmenden vize istedi.

Sarıyayla Teleferik Projesi
Vaatleri arasında en dikkat çeken ise Sarıyayla Teleferik Projesi oldu. Sarıyaylar Barajı'na kuracağı teleferik projesini anlatırken, salonda alkış tufanı koptu. Yine sağlık ve kültür alanındaki projeleri de coşkuyla alkışlandı. Toplantı belediye ve il genel meclis üyesi adaylarının tanıtımı ve partililerin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ