CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede Akçakoca’daki genel durum ile ilgili İmamoğlu’na bilgiler aktarılırken ilçenin çeşitli yerlerinde sorunlar için destek istedi.

Görüşmenin en nemli konu başlığı ise Melen Projesi oldu. Abanoz, İmamoğlu’na projeyle ile ilgili güncellenmiş bilgilere ulaşmak istediklerini iletti. İmamoğlu da önümüzdeki ay içerisinde bölgeye gelerek yerinde tespitlerde bulunacağı ve il ve ilçe başkanları ile toplantı düzenleyerek bu konu hakkında bilgi aktaracağı cevabını verdi.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla turistlerin gözde mekanlarından olan Akkaya piknik alanında eksik olan çöp konteynerleri tedariki konusunda da İBB eliyle yardım talep edildi.

Abanoz, Esmahanım Köyü’ne, peyzaj çalışmaları, köy konağı ve camisinin avlusu ile ilgili çalışmaları ve Çayağzı Köyü çivisiz camii halılarının değiştirilmesine olan katkılarından dolayı bölge halkı adına Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Abanoz, görüşmede kendilerine eşlik eden siyasi koordinatör Baki Aydöner ve özel kalem Kadriye Kasapoğlu'na da teşekkür etti.

HABER: Mehmet GÜNESEN