29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Düzce’de adaylık süreci gittikçe kızışmaya başladı. İktidar Partisinde son anda beşe çıkan aday adayı sayısı bir anda bu önemli süreci kızıştırmaya yeterken aday adaylarından hangisinin bir adım öne geçip aday olarak açıklanacağı ise merak edilyor. Belediye Başkanı Mehmet Keleş tekrar aday olabilmek için adeta Ankara’ya kamp kurarken diğer aday adayları Sadık Dik, Okan Eren Kuru, Ali Ergün ve İsmail Bayram ise Düzce’de sık sık bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı veriyorlar. Yarın  Düzce’de aday adaylarına yönelik yapılacak  Parti temayülü öncesinde bir arada görünen aday adayları aramızdan kim aday seçilirse seçilsin, hepimiz seçilen kişiye destek vereceğiz dediler. Ak Parti üyelerine kendilerini ve projelerini anlatan aday adayları bir arada otururken önemli olanın Ak Parti’nin kazanması olduğunu vurguladılar. Aday adaylarından İsmail Bayram Birlikte hareket etme kararı aldıklarını belirtirken içimizden birisi aday olacak , ancak aldığımız karar aday kim olursa onun yanında olacağız. Sonuçta kazanan Ak Parti olacaktır dedi

 

Ak Parti’den son anda aday adaylığı müracaatını gerçekleştiren Sadık Dik ise partimize renk katmak için aday oldum. İnşallah Düzce için hayırlı olur, bu süreçte hep bir arada olacağız dedi.

 

Sürecin bir demokrasi mücadelesi olduğunu belirten Okan Eren Kuru ise Düzce’yi bilen birisi olarak Düzce’ye hizmet etmek istiyorum . Şuan 4 aday adayı bir aradayız. Bu tablo çok güzel özlenen bir tabloydu dedi

 

 

Aday adaylarından Ali Ergün ise önemli bir süreç içerisinde olduklarını belirterek, inşallah Düzce için hayırlı olacak bir isim aramızdan seçilecek .Kazanan Düzce olacak dedi.

 

Yarın yapılacak parti temayülü öncesinde 4 aday adayı bir arada hareket ederken, Diğer aday  adayı Mehmet Keleş’in ise Ankara’ya adeta kamp kurması ve görüşmelerini genel merkez nezdinde sürdürmesi aday belirleme sürecinde Keleş’in 4 rakibine karşı tek başına mücadele ettiğini gösteriyor.