Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Düzcenin yeni Belediye başkanının kim olacağı merakla bekleniyor. Seçimler için tüm partiler adaylarını belirlemek için çalışmalarına başlarken Ak Parti'de sürpriz bir isim Keleş'in rakibi olarak Aday adaylığını duyurdu.

Düzce'nin yeni belediye Başkanı'nın kim olacağı yapılacak seçimler sonrasında belli olacak,ancak bugünlerde en çok merak edilen konu ise seçim sonuçlarından çok aday adaylarının kimler olacağı.

Kulislerde tüm partiler için değişik isimler dilden dile dolaşırken bir çok parti güçlü isimler bularak seçimlere girmeyi planlıyor.

Ak Parti de genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de aday adayı noktasında yoğunluk yaşanması beklenirken Mevcut Belediye Başkanı olan Mehmet Keleş'in karşısına kimlerin aday adayı olarak çıkacağı da merakla bekleniyor . Bu konuda şimdilik parti yönetimi isim açıklamaktan kaçınırken aday adayı olmayı düşünen bazı isimlerin de kendilerini ilan etmekten kaçındıkları belirtiliyor.

Seçim süreci hızla yaklaşırken rakiplerinden bir adım önde olmayı hedefleyen Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise aylar öncesinden göreve devam etmek istediğini belirterek seçim startını veren ilk isim olurken Başkan Keleş koltuğunu kaptırmamak için çalışmalarına hız verdiği de gözlemleniyor

Keleş, Mahalle gezilerinin yanı sıra Oda ve Dernek yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirerek seçim için destek isterken,Keleş'in seçim için en büyük kozunun asfalt yolllar ve yapılan kaldırımlar olarak gösteriliyor.

Ak Parti de Aday adaylığı sürecinin başlamasına kısa bir süre kalırken Keleş'in karşısında adaylık için yarışacak isimlerin ilki bugün belli oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in Meclis ekibindeki önemli isimlerin başında gelen İsmail Bayram, Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını ilan etti. Bayram Parti yönetimi ile de görüşerek aday adayı olmaya karar verdiğini duyurarak aday adayı olacağım dedi. Bayram bu göreve bende talibim derken, aday adaylığı ile ilgili önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek bu kararını kamuoyu ile resmen paylaşması bekleniyor..

Akp'nin sürpriz aday adayı İsmail Bayram 1968 Düzce Doğumlu olup, evli ve üç çocuk babası. 1989 Uludağ Üniversitesi İşletme mezunu olan Bayram 1993 Yılından bu yana Mali müşavirlik yapıyor, 3 dönem Ereğli Demir Çelik Fabrikasında yönetim kurulu üyeliği görevini yürüten Bayram Özelleştirme çalışmalarının da içinde yer aldı. Ak Parti'nin Düzce'de kurucu üyelerinden olan Bayram halen Düzce Belediye Meclis üyesi olarak görev yapıyor.