MHP'den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'dan sonra ihraç edilen diğer bir isim Meral Akşener, Bolu'da vatandaşlarla buluştu. Akşener, referandum çalışmaları kapsamında Bolu'da bir restoranda vatandaşlara seslendi.

"Boluspor’un maç saati kasıtlı değiştirildi"
Toplantıda ilk konuşmayı MHP eski İl Başkanı Mehmet Aydın yaptı. Aydın, Boluspor’un maç saatin kasıtlı değiştirildiğini ifade ederek, “Hükümet, Akşener’den korkusuna salon kapattırdı, elektrikler kestirdi, en sonunda maç saatini değiştirdi. Boluspor – Göztepe maçının saatini değiştirdiler sonra da ücretsiz yaptılar. Her ne yaparsa yapsınlar, yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız.” dedi.

"Milleti ve tabanıyla inatlaşan tek kişi Sayın Bahçeli"
Salonu dolduran kalabalığa seslenen Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletle inatlaşmayacağını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milletiyle inatlaşmaz. Bizim ülkemizde milleti ve tabanıyla inatlaşan tek kişi var, o da sayın Bahçeli. Geri kalan tabanıyla, milletiyle inatlaşmaz. Göreceksiniz, 17 Nisan sabahından itibaren sizin dertlerinizin konuşulduğu, çözümlerin konuşulduğu, muhalefet partilerinin sizin avukatınız olduğu bir süreci yeniden başlatacaksınız. Allah bu iyi niyetlerimizi, bu gayretlerimizi inşallah ibadet saysın." diye konuştu.

"Canı isterse sabah kalktığında..."
Anayasa değişikliği maddelerini eleştiren Akşener, "Canı sıkıldı, sabah kalktı, biri acındırdı kendini '3.5 milyon Suriyeliyi vatandaş yaptım' dedi, Kanun Hükmünde Kararname çıkardı bu yetki veriliyor. Kamu tüzel kişiliği denilen yani köy, şehir, il, ilçe bunları kaldırmak gibi sadece meclise ait bir karar, aynı zamanda seçilmiş partili cumhurbaşkanına da veriliyor. Yani canı isterse sabah kalktığında beş şehri birleştirip, bir eyalet yaptım, başına da şu kişiyi tayin ettim diyebilecek bir hakkı ve görevi veriyor bu anayasa." dedi. Akşener, programının ardından kentten ayrıldı.