İYİ Parti, iktidara gelmeleri halinde uygulayacakları tarım politikalarını Türkiye’yi karış karış gezerek anlatıyor. İYİ Parti Tarım ve Kalkınma Modeli bilgilendirme çalışmalarının ilk durağı Düzce oldu. İYİ Parti Tarım ve Kalkınmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ergin Kahveci ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Dr. Turan Gürdoğan, Düzce’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.  

İYİ Parti Düzce Teşkilatları ile beraber Gümüşova Ziraat Odası, Düzce Ziraat Odası, Arı Yetiştiriciliği Birliği ve Bahçeköy’de üreticiler ile bir araya gelen İYİ Partililer tarım ve kalkınma ile alakalı çözüm perspektiflerini ve İYİ Parti’nin izleyeceği politikaları Düzceliler ile paylaştı.

“İlk çalışmayı Düzce’den yapmaktan son derece mutluyuz”

Başkan Yardımcısı Ergin Kahveci, yaptığı açıklamada, “Tarımsal kalkınmada yatırım yapılacak öncelikli iller içerisine aldığımız Düzce ile başlattığımız İYİ Parti’nin tarımsal kalkınma perspektifi sunumlarının Türkiye’deki ilkini burada yapmaktan son derece mutluyuz. Yaratıcı çözümleri ve kalkınma odaklı yoğun çalışmaları için Düzce teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. İYİ Parti iktidarında Düzce tarımsal kalkınmada en önemli yatırım bölgelerinden biri olacak.” dedi.

“Düzce’yi bambaşka bir şehir haline getireceğiz”

Çalışma ile ilgili bilgi veren İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ise; “Düzce’nin günlük geçici çözümlerden ziyade iktisadi kalkınma planına sahip olması gerektiğini, ancak orta ve uzun vadeli makro planlamalar ile üretilecek politikaların Düzce’nin sürdürülebilir gelişmesini sağlayabileceğini gerek Düzceli hemşehrilerimiz ile gerekse Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile paylaşmıştık.

Birinci ayağı turizm, ikinci ayağı ise tarımsal kalkınma planlaması olan bu çalışmamıza genel merkezimizin vermiş olduğu bu anlamlı ve özel destek için müteşekkiriz. İYİ Parti’nin Türkiye genelinde uygulayacağım tarımsal kalkınma projesini bugün itibarı ile Düzce’den başlatmış bulunmaktayız. İYİ Parti iktidarında Düzceliler’in yüksek gelir grubuna sahip insanlar yapacak, Düzce’yi ise geleneğine ve üretim yapısına uygun bir çerçevede bambaşka bir şehir haline getireceğiz.” dedi

Vatandaşlarla, üreticilerle ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile görüş alışverişi yapan İYİ Parti heyeti ortaya konan bilgileri bir rapor halinde parti Lideri Meral Akşener’e sunacak.