29 Mart yerel seçimlerinin Kaynaşlı’daki galibi AK Partili İsmail Korkmaz bugün göreve başladı. Mevcut Belediye Başkanı Eftal Altundal’dan görevi devralan Korkmaz, “İlçemiz için en iyi hizmetleri yapmanın çabası içinde olacağız.” dedi. Belediye Hizmet Binasında düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, İlçe Başkanı Birol Şahin, İl Genel Meclisi ve Belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı. Koltuğunu devreden Eftal Altundal, Kaynaşlı için 10 yıl boyunca hizmet etme çabası içerisinde olduğunu belirterek, “Görevi bugün İsmail Bey’e devrediyorum ancak ben ilçem için her türlü çalışmada var olmaya harızım, başkanımızın da emrindeyiz.” dedi.

Önce Mührü ardından makamı teslim alan yeni Belediye Başkanı İsmail Korkmaz ise Kaynaşlı için en iyi hizmetleri yapmanın çabası içinde olacaklarını söyledi ve bugüne kadar Kaynaşlı’ya hizmeti geçen Eftal Altundal’a teşekkür etti.

Törene katılan Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay da , Kaynaşlı için eski ve yeni başkanın birlik ve beraberlik mesajı vermesinin takdire şayan olduğunu belirterek Kaynaşlı’nın 5 yıl süresince güzel hizmetler almasını temenni etti.

Tören sonunda belediye Başkanı İsmail Korkmaz, görevi sona eren eski başkan Eftal Altundal’a yaptığı hizmetlerden ötürü çiçek takdim ederek teşekkür etti.