Yeni yıla sayılı günler kala Öncü TV, 2019'un en başarılı siyasetçisini vatandaşa soruyor. Düzce'nin en çok tıklanan sitesi olan www.oncurtv.com'da başlatılan ankette "2019 Yılının En Başarılı Siyasetçisi Kim?" başlığı altında mecliste grubu bulunan partilerin Düzce'deki temsilcilerinin isimleri sıralanıyor.

Milletvekili, il belediye başkanı ve il başkanı kategorilerinde yapılan ankette AK Parti'den Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP'den Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ile İl Başkanı İlhami Caboğlu, CHP İl Başkanı İlhan Duru ve İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er arasından en başarılı olan isim kim olduğuna cevap aranıyor.
Şehrin sorun ve ihtiyaçlarına çözüm noktasında sık sık soluğu Ankara'da alan siyasetçilerin performanslarını vatandaş gözüyle ortaya koyacak anketin ilk gününde 176 oyla ilk sırayı Düzce'nin meclisteki sesi MHP Milletvekili Ümit Yılmaz'ın alması dikkat çekti. Yılmaz'ı 34 oyla İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er izlerken, 3. sıra 22 oyla Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün oldu.
Öncü TV'nin "2019 Yılının En Başarılı Siyasetçisi Kim?" anket, 2020'nin ilk günlerine kadar sitemizde devam edecek.