“TEŞKİLAT ARKASINDA DURMAYA MECBUR
Bayramlaşma töreninde teşkilata sitem eden Milletvekili İbrahim Korkmaz kendi dava arkadaşlarının dahi kendisini anlamadığı ve onlara da açıklama yapak zorunda kalmasından şikâyetçi oldu. Bu konudaki sitemini dile getiren Korkmaz, dava arkadaşlığının öneminden bahsetti. AK Parti eski milletvekili Celal Erbay, İbrahim Korkmaz'ın açıklamaları için teşkilatın Korkmaz'ın arkasında durması gerektiğini söyledi.


Erbay “ Tabi ki şu husus önemli eğer bu teşkilat AK Parti teşkilatı ise bu üç arkadaş da bu dönemde AK Parti'nin milletvekilleri ise teşkilat mensuplarıyla milletvekilleri arasında bir sıkı münasebetin, ilginin, desteğin tabir caizse arka durmanın olması gerekir. Ben şahsen İbrahim beyin ne dediğini bizzat dinlemediğim için bu hususta fazla yorum da yapmak istemiyorum ama şu bir gerçek ben her zaman söylüyorum bunu ben 23. Dönem Düzce milletvekili olarak şuan da görev yapan milletvekili arkadaşlarımın yanında onların muvaffakiyeti için ve onların eliyle partimizin muvaffakiyeti için Düzce’mize hizmet getirmesi için ben daima onların yanındayım onları destekleyen bir anlayışın bir gönlün ve pratiğin sahibiyim. Hatta şöylede misal veriyorum bu arkadaşlar şuan da biz bayrağı bunlara teslim ettik” ifadelerini kullandı.


Milletvekilleri ve AK Parti teşkilatının İbrahim Korkmaz'a destek olmasını ifade eden Erbay “ Bu arkadaşlar bayrak ellerin de kulvarda koşuyorlar bizde o kulvarın dışında terledikleri zaman terlerini silmeleri için bunlara mendil uzatıyoruz, havlu uzatıyoruz ve ya elimizde pet şişelerle beraber su, susadıkları zaman su veriyoruz. Biz onlara yardımcı olmak mecburiyetindeyiz. Onların arkasında olmak mecburiyetindeyiz” şeklinde konuştu.


Metin Kaşıkoğlu'nun konuşması hakkında da kısa bir değerlendirme yapan Celal Erbay “ herkesin gönlünden belediye başkanı olmak geçer, Kaşıkoğlu'nun konuşması malumun ilanı olabilir mi bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber; M.YILMAZ