Yaklaşan İl Başkanlığı Kongresi'ne hazırlanan AK Parti'de sular durulmuyor. İki gün önce AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin, İl Başkanı Fevai Arslan'a yaptığı açıklamalarla sert çıkmıştı. Şahin'e bugün Arslan, yaptığı açıklamalarla cevap verdi.

Daha önce de söylediği gibi herkesin seçimlerle ilgili şapkasını önüne alarak düşünmesi gerektiğini belirten Arslan, “Seçimlerde en fazla oy kaybeden ilçeler arasında Kaynaşlı ikinci sıradadır. Bu ilçede yüzde 71 olan oy oranı, yüzde 47'lere kadar düşmüştür. Buna rağmen hala arkası düşünülmeden açıklamalar yapılıyor. Şahin'in yaptığı açıklamalarda bunlardan bir tanesi. Gereksiz çıkışlarda bulunarak yanlış açıklamalar yapıyor. Kendisini duyarlı olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Seçimlerin barış ortamında geçmesini istiyoruz.”

Yaklaşan İl Başkanlığı kongresine de değinen Arslan, “Delegelerimizle biraraya gelerek seçimlerin barış ortamında geçmesi konusunda görüşmelerimiz oluyor. Biz, daha öncede iki listeli seçimlere katıldık. Ama bu tür seçimlerde küskünlük oldu. Bunun önüne geçmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bir yarıştır ve kazanan da olabilir kaybedende. Dargınlık olmasını istemiyoruz.” şeklinde konuştu.

Birol Şahin'in İl Başkanlığına aday olması konusunda neler düşündüğünü de sorduğumuz Arslan, bu konuyu Şahin'in aday olması halinde ele alacağını da sözlerine ekledi.