AK Parti Milletvekili Fevai Arslan, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Aday listesinde bulunmamasına rağmen partisinden desteğini çekmeyen Arslan, seçim çalışmaları kapsamında katıldığı birçok programda canla başla çalışıyor.

Gerek ev ziyaretleri, gerek iftarlar, gerekse esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bolca boy gösteren Arslan, Özlü’ye geçtiğimiz Cuma günü Akçakoca ve Düzce mesaisinde eşlik ederken son durağı Yığılca Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen iftar programı oldu.

Programa Arslan’ın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, Orman Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin, Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, İlçe Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği öncesinde Arslan, Keskin ve Yiğit, vatandaşların masalarını tek tek gezerek hem hatırlarını sordu hem de Ramazan Aylarının hayırla geçmesini temenni etti.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Arslan, vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve vekil adayları için destek isterken seçimlerin hayırla sonlanmasını diledi.

Son olarak Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AK Parti Milletvekili Fevai Arslan’a ve AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’e ilçeye yapılan çalışmalar ve hizmetlerde olan katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Program, söylenen ilahiler ve semazen gösterisi ile sona erdi.

Haber: Ö.YILMAZ