AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir bu sıfatla ilk ziyaretini memleketi Düzce’ye gerçekleştirdi. Ziyaretinin ilk durağı olan AK Parti İl Başkanlığı Binası’nda Başkan Keşir’i, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Gönül Ekiz Asuk ağırladı.

Burada partililere konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Keşir’in genel başkanlık görevine getirilmesinden bir Düzceli olarak çok gurur duyduğunu belirterek “Düzce yüz ölçümü ve nüfus olarak küçük bir il ama siyaseten siyaset noktasında sayın genel başkanımızla, belediye başkanımızla, teşkilat mensuplarımızla ve milletvekillerimizle gerçekten önemli bir il” dedi.

“DÜZCE’NİN SESİ DAHA GÜR DUYULACAK”

Keşir’in yeni göreviyle Düzce’nin sesinin daha çok duyulacağını ifade eden Keskin, “Allaha hamdolsun Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir Hanımefendi, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı oldu. Dolayısıyla biz Düzce’nin sesini yukarıda daha çok duyuracağız. Çalışıyorduk, duyuruyorduk ama Sayın Cumhurbaşkanımızla MKYK’da her fırsatta görüşebildiği ölçüde Düzce’mize daha çok yatırımların gelmesi için çalışacağız. Bizler teşkilat olarak Sayın Başkanımızın yanındayız ve durmadan çalışacağız hedefimizi 2023. Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, ana kademelerimizle, ilçelerimizle birlikte birlik beraberlik içerisinde bir aile olarak Düzce’mize hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacağız, Düzce’mize hizmetkar olacağız.” diye konuştu.

“KEŞİR DÜZCE’YE İKİ GURUR YAŞATTI”

Keskin’den sonra konuşan AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Gönül Ekiz Asuk, Keşir’in Düzce’ye iki defa gurur yaşattığını söyledi.

Asuk, “Bugün bizim için çok özel bir gün bugün bize bir gururu ikinci kez yaşatan Genel Başkanımızı karşıladığımız bir gün. Partimiz kurulduğundan beri dişiyle tırnağıyla mücadele etmiş örnek bir kişi olmuş. Önce ilk kadın milletvekili olarak bu gururu Düzce’ye yaşatan ve ikinci olarak da Genel Başkan olarak yaşatan Sayın Ayşe Keşir Hanımefendi’ye öncelikle hoş geldiniz diyorum. Çok onurluyuz, gururluyuz çünkü kendisini örnek alarak siyasi hayatımıza devam edeceğimizi söylemek istiyorum” dedi.

“ÜZERİMİZDEKİ SORUMLULUKLA HAREKET EDECEĞİZ”

Keşir’in genel başkan olmasıyla kendi sorumluluklarının da arttığını belirten Asuk, “Evet Genel Başkan olması hasebiyle çok mutlu olduk gurur duyduk ama bunun ayrıca sorumluluğunu yaşadığımızı belirtmek isterim. Çünkü herkesin gözü AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı’nda olacak. Bunun sorumluluğu da omuzlarımızdadır. Bunun bilincinde hareket edeceğimizi de Sayın Genel Başkanımıza söz veriyorum. Kendisine tüm bayan arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: M.KİLELİ