31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarına devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, Düzce Merkez’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarının da yer aldığı çalışmalarda, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Özlü’nün takımına yeni dâhil olan Celal Kasapoğlu da hazır bulundu.



Atatürk Bulvarı’nda esnaflar ve Düzceliler ile buluşan Özlü, vatandaşın şikâyet ve taleplerini dinlerken, kısa sürede çözülebilecek sorunların çözümü için ise devreye Belediye Başkanı Ay girdi. Ay, vatandaş ve esnaftan gelen sorunların çözümü için ilgili birimlere gereken talimatları verdi.



“Artık merkezdeyiz”
Ziyaret sırasında kendisini takip eden basın mensuplarına yürütülen çalışmalarla ilgili konuşan Özlü, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Aşağı-yukarı iki aydır çalışıyoruz. Bugün artık merkezdeyiz. Bundan sonra hep şehir merkezinde olacağız. Esnafımızı ziyaret ediyor ve destek istiyoruz. Olumlu ve güzel bir hava var. İnşallah seçimlerde güzel bir sonuç alacağız.”



“Proje kitapçığımızı istediler”
Gerçekleştirilen tanıtım toplantısı hakkında da konuşan ve projelerine değinen Başkan Adayı Özlü, tüm çalışmaların bir fizibilite içerisinde yürütüldüğüne vurgu yaparak şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey, proje tanıtım toplantımıza iştirak etti ve projelerimizi tanıttık. Bizim projelerimizin hepsi, hesaba ve kitaba dayanan projeler. Hepsinin bir fizibilitesi, altyapısı var. Projelerimizi dokuz ana grupta tanıttık. Bundan sonra da bu projelerin detaylarını vatandaşlarımızla paylaşacağız. Bu toplantıdan sonra beni, Türkiye’nin muhtelif yerlerinden eski bakan arkadaşlarım aradılar. Proje kitapçığımızı istediler. Dün bu kitapçıların linklerini gönderdik. Onlar da kendi illerinde benzer projelere çalışacaklarını söylediler. Bu yönüyle de Düzce, Türkiye için örnek bir il oluyor. Sadece il merkezimizde değil, ilçelerimizde de bu tür çalışmaları yürüteceğiz. Proje konusunda AK Parti ile yarışacak başka bir parti yoktur. Çok iddialıyız.”



“Her an açabiliriz”
İstanbul ve Ankara’da başlatılan tanzim satışların Düzce’de de olup olmayacağı yönündeki taleplere ilişkin konuşan Belediye Başkanı Dursun Ay ise şu ifadeleri kullandı:

“Biz halimizde ve pazarlarda denetlemeler gerçekleştiriyoruz. Hava şartlarından dolayı bir yükselme oldu. Şu anda fiyatları hızlı bir şekilde düşmesini bekliyoruz. Ayrıca İstanbul ve Ankara’daki tanzim satışların, halk ve fiyatlar üzerindeki etkisini de takip ediyoruz. Bu neticede kendimize bir yol haritası çizeceğiz. Şu an için izlemedeyiz ama her an açabiliriz. Biz Düzce Halkı olarak, burada üretime katkıda bulunalım. Herkes bahçesine marul, ıspanak diksin. Boş durmayalım. Antalya’dan mal gelecek, diye beklememiz de doğru değil.”



Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ