6. Olağan AK Parti Kadın Kolları Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partililerin yoğun katılımıyla Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenleniyor.

Kongrede konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongreye tek aday olarak giren AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in, partinin kuruluşundan bu yana partinin her kademesinde faaliyet sürdürdüğünü belirtti. Erdoğan, “Yeni dönemde Ayşe Keşir kardeşimizle kadın kolları faaliyetlerini daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Erdoğan şöyle konuştu:

“İki dönemdir Kadın Kolları Başkanlığımızı yürüten Lütfiye Selma Çam kardeşimize tüm hizmetleri için teşekkür ediyorum. Kendisiyle bundan sonra milletvekilimiz olarak, yeni sorumluluklarla yakından çalışmayı sürdüreceğiz.

Ayşe Keşir kardeşimize de şimdiden başarılar diliyorum. Ayşe Keşir kardeşim, kendisi İstanbul İl Kadın Kolları kurucu olarak başladığı hizmetlerine AK Parti'nin her kademesinde faaliyetini sürdürmüş bir kardeşimizdir.

Yeni dönemde Ayşe Keşir kardeşimizle kadın kolları faaliyetlerini daha ileriye taşıyacağız. Kadın Kolları teşkilatlarımızda görev yapan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum.”

HABER: Mehmet GÜNESEN