İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, dün yaptığı açıklamayla Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü sert bir dille eleştirmiş ve ‘Yönetemiyorsunuz. Yol yakınken bırakın’ ifadelerini kullanmıştı.

İlk tepki Keskin’den

2019 Yerel Seçimleri’nde millet iradesiyle göreve gelen Başkan Özlü’ye yönelik bu açıklama AK Parti kanadında tepkiyle karşılandı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İYİ Parti İl Başkanı Er’i yalancılıkla suçlayarak, ‘Bu bir yalan ve bu yalanlar üzerinden siyaset artık tarihe gömüldü’ cevabını verdi.

Keşir, küfür skandalını hatırlattı

Er’in Özlü’ye görevi bırakma çağrısı yaptığı metne bir tepki de AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’den geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Er’e yüklenen Keşir, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit ağabeyine ettiği küfrü ve Düzce Teşkilat Başkanı Kadir Erdoğan’ın sosyal medya hesabından yaptığı ağır hakaretler içeren paylaşımına atıfta bulundu.

‘Gündem değiştirme çabasında!’

Er’i bu durumlar karşısından gündem değiştirmeye çalışmakla suçlayan Keşir, “İP Düzce il başkanı gündem değiştirme çabasında. Küfürbaz milletvekiline, küfürbaz il yöneticisine sözü geçmeyince Düzce Belediye Başkanımıza sarmış.” ifadelerini kullandı.

‘Millet Bahçesi’nde dolaş, caddede bisiklet sür’

Başkan Özlü’nün girişimleriyle Düzce’ye kazandırılan Millet Bahçesi ve Kent Estetiği Projesi’yle yeni bir görünüme kavuşan İstanbul Caddesi’ne de dikkat çeken Keşir, “Sn. Er, 29 Ekim’de açılan Millet Bahçesi’ne gidip dolaşın ya da İstanbul Caddesi’nde yeni açılan bisiklet yolunu kullanın. İyi gelir…”sözleriyle İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er’e manidar bir tavsiyede bulundu.

HABER: Mehmet GÜNESEN