Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü halkla bayramlaşmak amacıyla Düzce’deki programının ikinci gününe Beyköy beldesinden başladı.



Yolla ilgileneceğim
Bir vatandaşın Bakan Özlü’ye Düzce ile Abant arasındaki mesafenin kısaltılması amacıyla Sinekli Yaylası’ndan Abant’a yapılması planlanan yolun durumunu iletmesi üzerine Özlü konuyla ilgileneceği ifade etti.



Bakana “Cezası sürücülere kalıyor” serzenişi
Bir başka vatandaşın ise kamyonlar hakkında "kamyonlara fazla tonaj yükleniyor sonra bunun cezası sürücüye kalıyor" serzenişinde bulunmasının ardından Bakan Özlü konuyla ilgileneceğinin sözünü verdi.



Vatandaş: “Bu paralar nereye gidiyor?"
Vatandaşları dinleyen Bakan Özlü'nün bir vatandaşla arasında geçen diyalog dikkat çekti. Bir vatandaşın "diyanet işleri başkanlığının diğer 11 bakanlıktan daha fazla olan bütçesi yılın ilk 6 ayında bitti. Biz her cuma günü camiye bağışta bulunuyoruz. Camiyi yaptıran biz, kuran kursunu yaptıran biziz. Bu paralar nereye gidiyor?" sorusuna Özlü, “giderler bellidir para çarçur edilmez” yanıtını verdi.



Özlü’nün cevabından tatmin olmayan vatandaş, " Bana milletin parasının çarçur edilmediğine dair kanıt söyle senin elini öpeyim. Sen de devletin adamı olduğu için onları savunuyorsun" dedi.

Haber:Ö.YILMAZ