2019 yılının mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Düzce'de seçim atmosferi erken başladı. AK Parti'nin Düzce'deki iki önemli ismi şu günlerde neredeyse her yerde boy gösteriyor.

Baş döndüren ziyaret trafiği
AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın baş döndüren ziyaret trafiğine yetişilmiyor. Seçim döneminde bile görülmeyen bir performans sergileyen iki başkanın seçim çalışmaları sadece ziyaretlerle de sınırlı kalmıyor.

Adeta birbirleriyle yarışıyorlar
Basın mensuplarıyla neredeyse her gün bir araya gelmeye özen gösteren Ay ve Keskin, "basın toplantısı", "etkinlik", "spora destek", "esnaf gezisi", "inceleme" konu başlıkları altında sık sık demeçler veriyor. Başkanların adeta birbiriyle yarışır hali vatandaşların da gözünden kaçmıyor. 

"Keskin ve Ay, adaylık yarışına şimdiden başladı." yorumunda bulunan vatandaşlar, buna en başlı örnek olarak ise çoğu zaman ayrı ayrı sahada koşturmalarını gösteriyor.

Seçim çok çetin geçecek
Düzce'de 1 vekilliği MHP'ye kaptıran AK Parti'de yerel seçimlere ayrı bir önem verildiği bilinirken, anketlerin tekrar devrede olduğu şu günlerde gönlünde başkanlık yatan iki ismin halktan geçer not almak için koşturması bu seçimin çok çetin geçeceğini gösteriyor.

Haber: C. ÜSTÜNER