Ak Parti Düzce İl Teşkilatı, İl Başkanı Hikmet Keskin, üç Milletvekili ve Belediye Başkanının hazır bulunduğu basın toplantısında gündem "terör" olmasına rağmen isim ve adres verilmeden "basının hedef seçilmesi" dikkatleri yeniden yerel basına yöneltti. 

            KESKİN:"YANLI HABER YAPANLAR VAR"

Basın toplantısının ilk konuşmacısı Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, “Bazı olumsuz ve bazı yanlı haber yapanlar var" diyerek başladığı konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Bazı medyadaki arkadaşlarımız şunu bilmesi gerekiyor. Biz göreve geldikten bu yana bütün basın mensuplarıyla bütün kurumlar ve vatandaşlarla iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Bu anlamda fitne çıkarmak isteyen, dedikodu yapmak isteyen veya siyasi irade olarak bizim aramızdaki huzuru bozmaya çalışan kim olursa olun, buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bizim aramızda hiçbir problem olmayacak. Olmasına da müsaade etmeyeceğiz” diyerek devam etti:

            ÖZLÜ:"SEVİYESİZ YAYINLAR..."

Daha sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Faruk Özlü, konuyu başkan Keskin'in basınla ilgili bahsettiği konuya getirerek “Ben bunları seviyesiz yayınlar olarak değerlendiriyorum. Basın ahlakı diye bir şey var." diyerek devam etti. Milletvekili Özlü konuşmasının devamında :"İnsan bir şey yazarken sorar. Bunu önemsemiyoruz. Basın mensuplarının, basın mensubu olduğunu iddia edenlerin biraz nasiplenmesi gerektiğini ifade ediyorum." dedi:

Özlü konuşmasını  "Düzce için projeleri konuşalım, kişileri değil işleri tartışalım ”diyerek tatlıya bağlamaya çalıştı. Terör ve "Erken Seçimin konuşulduğu" bugünlerde Basınla ilgili tartışmanın nereye varacağı henüz bilinmiyor.

Haber:E.TAYHAN