Daha önce çeşitli partilerden milletvekilli ve belediye başkan adayı olan Ömer Küçük bu kez CHP ve İYİ Parti saflarında seçime giriyor. CHP ve İYİ Parti’nin Düzce için yaptığı işbirliğinin Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, haftasonu önce CHP teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Küçük ardından İYİ Parti İl Binası’nı ziyaret ederek partililerle tanıştı.


“AK Parti teşkilatları 16 yıldır Düzce’yi iyi yönetemedi”

Küçük partililere seslendiği konuşmasında, “AK Parti teşkilatları 16 yıldır Düzce’yi iyi yönetemedi, kimseyi, hiçbir kesimi mutlu edemedi. Düzce’yi istenen noktaya taşıyamadı. Bizlerin Düzce’yi mutlu etmek gibi bir sorumluluğumuz var. İyi ki gelmişim, iyi ki bu güzel insanlarla, bu büyük coşkuyla bir aradayım. Düzce’yi mutlu etme sorumluluğumuzu hep birlikte yerine getireceğiz.” dedi.

Hedeflerinin büyük olduğunu belirten Ömer Küçük, “Hedefimiz büyük. Zor bir süreç, zor bir seçim geçireceğiz. Dün birlikte hareket ettiklerimizin karşısında olmak zordur. Ancak zor olan güzeldir. Düzce onların olduğu kadar aynı zamanda bizim, hepimizindir. Bizler kimseye tepeden bakmayacak, Düzce için genel değil yerel siyaset yapacağız” dedi.



“Hepimizin ortak derdi, geleceğimize marka bir şehir bırakmak”

Düzce’nin en kısa sürede marka bir şehir haline dönüşmesi gerektiğini belirten Başkan Adayı Küçük, “Benim fanatik bir yapım yok. Hepimizin ortak derdi, geleceğimize marka bir şehir bırakmak. Düzce’yi marka anlamında istenilen yere taşıyacak bilgi ve birikime sahibiz. Sadece Düzce merkez olarak bakmıyoruz bu işe, ilimizin bütününü istediğimiz yere getireceğiz, çünkü Düzce tüm ilçeleriyle, beldeleri, köyleriyle güzel. Birini çıkartırsanız bütünlük bozulur. Önce Düzce’nin insanına Düzce’yi tanıtacağız. Değişim önce etrafından başlar. Düzce’de yaşayıp daha Topuk Yaylasını, Kardüz’ü, Samandere ve Güzeldere Şelalesi’ni görme fırsatı bulamayan insanlarımız var. Önce kendi insanımıza sahip olduğumuz güzellikleri göstereceğiz. Bir şehri marka yapmak zor bir süreç değildir, sadece doğru planlama yapmak gerekir.” diye konuştu.


“Üstesinden gelinmeyecek sorunumuz yok”

“Kendimize güveniyoruz.” diyen CHP-İYİ Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, “Düzce’nin işi çok zor, belediyenin hali içler acısı, “Borç batağında” diyorlar. İnsanları ürkütüp korkutuyorlar. Biz Düzce Belediyesi’nin ne kadar borcu var, bütçesi ne durumda hepsine hakimiz. Bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Üstesinden gelinmeyecek sorunumuz yok. Bütün planlamalarımızı yaptık. Düzce’nin işçisinin,  esnafının, sanayicisinin yüzünü güldüreceğiz. Bu konuda çok iyi bir ekibimiz var. Bu yola gönüllerini koymuş, hiçbir çıkar, hiçbir menfaat gözetmeksizin Düzce için koşan gönüllülerimiz var. Allah'ın izni ile de başarılı olacağız.” dedi.



“Ömer Küçük ismi Düzce’nin bir markasıdır”

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er de “Ömer Küçük ismi Düzce’nin bir markasıdır. Ömer Küçük bizlerin değil Düzce’nin, Düzceliler’in adayıdır. Herkese dokunmuş kaç tane adam vardır Düzce’de. İşte bu Düzce’de herkese dokunan Ömer Küçük, şimdi Düzceliler ile birlikte Düzce’yi yönetecek.” şeklinde konuştu.


“İlmek ilmek, adım adım yürüttük çalışmalarımızı”

CHP ile işbirliği sürecini anlatan ve CHP’ye teşekkür eden Başkan Er, “CHP’ye teşekkür ederim. Üç aylık bir süreç yaşadık. İlmek ilmek, adım adım yürüttük çalışmalarımızı. Kimse kırılmasın, herkesin gönlü olsun istedik ve sonuçta iki partinin de çok rahat kabul ettiği Ömer Küçük üzerinde fikir birliğine vardık. Çünkü hepimiz biliyoruz ki Ömer Küçük Düzce’nin adayı. CHP’li dostlarımıza bana ve yönetimine güvendiği için tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Seçimden zaferle çıkacağız.” dedi.

Haber: C. ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ