Büyük Birlik Partisi (BBP) Düzce İl Teşkilatının olağan kurultayı yapıldı. İl Başkanı Engin Bedir’in güven tazelediği kongreye BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Bayram Karacan, Merkez Karar Yürütme Kurulu  (MKYK) Üyeleri Hasan Tahsin Bayraker, Muhittin Açıcı, Tolga Aral ve Bayram Bilgin ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrede divan başkanlığı oluşturuldu.



Faaliyet raporunun oluşturulmasıyla birlikte selamlama konuşması için kürsüye gelen Başkan Engin Bedir ile Alperen Ocakları İl Başkanı partililere seslendi.

Kongrede siyasi konuşmalar bölümünde söz alan MKYK üyeleri Muhittin Açıcı, Bayram Bilgin ve Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan hükümete eleştirilerini sıralayarak 2019 seçimlerine yönelik hedeflerine değindi.



MKYK Üyesi Bilgin, gelecek seçimler öncesi Düzce’de güçlü bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. Mevcut Başkan Bedir Başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ile üst kurul delegeleri belirlendi.

Üst kurul delegeleri arasında Engin Bedir, Süleyman Altaş, Ferdi Çiçek, Yaşar Seren, Kazım Kartal, Yeliz Altınkaynak, Ahmet Yılmaz, Fikret Gören, Hayri Bahadır, Edaviye Yalçın ve Muzaffer Bozgeyik yer aldı.

Haber:Y.SEVER