Bolu'da il kongresi iptali ile fitili ateşlenen AK Parti içerisindeki iç çekişme giderek tırmanıyor. Şimdi de partideki bazı önemli isimler hakkında hazırlanan ve Genel Merkez'e gönderilen dosyalar sorunları gün yüzüne çıkardı.

AK Parti Bolu Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda kürsüye çıkan hemen hemen tüm konuşmacılar bu dosyalardan bahsederken, bunun yanlışlığına dikkat çekti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da kendisi hakkında iki tane daha dosyanın Genel Merkez'e gönderildiğini belirtti.

Erdoğan'dan "Artık birlikteliği sağlayın" talimatı
Yılmaz şöyle konuştu: “Daha yeni öğrendim 2 tane daha dosya göndermişler. En fazla şikayet edilen, en fazla hakkında dosya çıkartılan, en fazla sorgulanan belediye başkanı benim. Allah’a şükür. Burada gücümüzü sadece sizlerden aldığımızı aynı zamanda Ankara’daki o koca adamdan aldığımızı bilesiniz. Kendisine kongrede, Bolu’ya mutlaka gelmesini söylemiştim. ‘Tamam’ demişti. Tam gelecekken olmadı. Dün akşam (26 Ocak) tekrar kendisine ‘Kongreye geleceksiniz değil mi efendim?’ dedim. ‘Geleceğim’ dedi. ‘Bir talimatınız var mı?’ dedim. ‘Artık birlikteliğinizi sağlayın’ dedi ve Bolu’ya selam söyledi." diye konuştu.”

Haber: C. ÜSTÜNER