CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz ay Düzce’ye gönderdiği 40 kişilik heyet, Düzceliler’in sorunlarını dinleyip, rapor haline getirmişti. Kılıçdaroğlu’nun hazırlanan raporu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısında gündeme taşımasının ardından, Düzce Belediyesi ve CHP İl Örgütü arasında video düellosu yaşanmıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından açıklama yapan CHP İl Başkanı Semih Cemşit, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün videolu açıklamalarına Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Düzce’de cevap vereceğini duyurmuştu.

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye Düzce’de cevap vermesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı netlik kazanmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 18 Mart tarihinde Düzce’de olacak. Kılıçdaroğlu’nun bu programında STK temsilcileri ile bir araya geleceği öğrenildi.

Başkan Özlü CHP’nin davetine katılacak mı?

CHP İl Başkanı Semih Cemşit ve heyeti de Kılıçdaroğlu’nun Düzce’ye yapacağı bu ziyaretinin öncesinde Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü makamında ziyaret ederek, Başkan Özlü’den Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nden yer tahsisi talebinde bulundu. CHP heyeti ziyarette ayrıca, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun programına Başkan Özlü’yü davet etti.

Başkan Özlü’nün CHP’nin bu davetine icabet edip etmeyeceği merak konusu oldu.

HABER: Savaş ARI