Düzce’nin Ankara’daki sesi olan ve özellikle pandemi sürecinde sık sık bir araya geldiği Düzce’deki küçük esnafın sıkıntı ve talepleri için yoğun şekilde çalışan AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır komisyonlarda görev alarak meclisteki görevlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İlk dönem milletvekilliğinde olduğu gibi ikinci döneminde de meclis komisyonlarında önemli görevler üstlenen Çakır’ın yeni sorumluluk alanı sanayi, ticaret ve teknoloji oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu seçimleri yapıldı. Seçimlerde AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Cumhur İttifakı AK Partili ve MHP’li milletvekillerinin oyları ile komisyon başkan vekili seçildi. 
Milletvekili Fahri Çakır’ın Komisyon Başkan Vekili seçilmesi, Düzce siyasetinde sevinç havası estirdi. Meclis çalışmalarının önemli bir ayağı olan komisyonlar arasında en aktif olan Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda Çakır’ın iş dünyası adına önemli çalışmalara büyük katkı sağlaması bekleniyor.