Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, bu kez Yığılca-Yedigöller grup yoluna el attı. Belediye sorumluluk alanı dışındaki sıkıntılarla da bizzat ilgilenmesi ile tanınan Başkan Yiğit, kentte zamandır çözülemeyen sorunları önce AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile görüştü. Keskin ile görüşmesinde Yığılca'dan Yedigöller’e giden yol üzerinde sıcak asfaltın olması talebinde bulunan Başkan Yiğit'in bu ricasını kırmayan Keskin durumu ilgili yerlere bildirdi.

Başkan Yiğit bu görüşme sonrası sıcak asfaltın talep olmaktan çıkarak, programa alınma aşamasına geldiğini sosyal medya hesabından Yığılcalılar’a müjdeledi. Başkan Yiğit yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Yığılca’mızın en önemli sorunlarından biri olan devlet hastanemizin önünden başlayan Yedigöller istikametine giden ve üzerinde 20'den fazla köyümüzü ilgilendiren grup yolumuzla ilgili yaptığımız girişimler olumlu sonuçlanmak üzere. Yolumuz belediyemiz güvencesi altında olup gereken müjdeyi vatandaşlarımıza en kısa sürede paylaşacağız. İnşallah Yığılca’mız bizimle kazanmaya devam edecek. Bu konuda bizlere yardımlarını ve ilgisini eksik etmeyen başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski bakanımız ve aynı zamanda Düzce Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Faruk Özlü'ye, Düzce Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı'ya, sayın milletvekillerime, AK Parti Düzce İl Başkanımız Sayın Mustafa Keskin'e, saygıdeğer İGM üyelerime zatım ve değerli Yığılca halkım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ