Düzce Belediye Başkanı Merkez Mahalle Muhtarları ile biraraya geldi. 48 merkez mahalle muhtarının katıldığı yemekte konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram belediyenin alt yapıya ilişkin çalışmalarından söz etti. Belediye sınırlarının genişlediğine dikkat çeken Bayram bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Özellikle belediye sınırlarına katılan mahallelerimizdeki alt yapı eksikliklerini tamamlamak istiyoruz. Bunların başında planlama gelmektedir. Sınırlarımız içindeki tüm mahallelerimizi imar planları içine almak istiyoruz. Bir yıl gibi kısa süre içinde iki mahallemizin planlamasını tamamladık. Ardından kanalizasyon başta olmak üzere alt yapı eksiklikleri giderilecek. Kanalizasyon şebekesine ilişkin tüm malzemeler şantiyemizde bulunmaktadır” diyerek daha sonra da kış mevsimi için belediye hizmetlerine ilişkin hazırlıklardan söz etti.

Otobüs duraklarına ilişkin talepleri değerlendirdiklerini ifade eden Başkan, ‘Ekiplerimiz tarafından kapalı duraklar için yer tespitleri yapıldı. İlk aşamada 106 kapalı durak inşasına geçilecek. Bu kış ayında vatandaşlarımızın duraklarda mağdur olmalarını istemiyoruz’ dedi. Düzce’deki asfalt ve kaldırım çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini vurgulayan Başkan ‘ Şantiyemizde kilit parke ve taş üretimi için tesis oluşturuyoruz. Kilit parke ve taş üretimini yapacağız. Böylelikle yol ve kaldırımların yapımı daha hızlı yapılabilecek’ dedi.

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram, tüm mahallelerdeki mezarlıkların elden geçirileceğini ve eksiklerin tamamlanacağını belirtti.