Yerel seçimler öncesinde partilerin Belediye Başkan adayları programlarına devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram gezi programlarına dün akşam Darıcı Mahallesi'nde devam etti. Mahalledeki kahvehanede vatandaşlarla biraraya gelen Bayram, sorunlar hakkında bilgiler aldı.

Dar olması nedeniyle devamlı gündeme gelen Aydınpınar yoluna değinen Bayram, “Aydınpınar yolunun genişletilmesi gerekiyor. Bunun içinde göreve geldiğimiz takdirde çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.

Bayram, Düzce'de yeni yapılan mahalleler başta olmak üzere altyapı sorununun olduğunu ifade ederek, “ Altyapı sorunlarının bitmesi için Başkan olmamız halinde en kısa süre içerisinde çalışmalara başlayacağız. Sizde yeni mahalle olan bir yerleşimsiniz. Sizinde altyapı konusunda sorunlarınız bulunuyor. Yeni mahallelerde içinde olmak üzere altyapı çalışmalarının bitmesi için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Teşkilattan Bayram'a tam destek

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram gezilerine devam ederken bir taraftan da parti içinde yapılan toplantılara katılıyor. Bugün de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Teşkilat Başkanı Haluk İpek, yerel seçimler çalışmaları kapsamında Düzce'ye geldi. İpek'in de katıldığı toplantıda AK Parti Düzce Milletvekilleri Celal Erbay ile Metin Kaşıkoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve partinin Düzce Belediye Başkan Adayı İsmail Bayram'da yer aldı. Teşkilatın Bayram'a tam destek verdiği dikkatlerden kaçmazken Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek toplantı öncesinde yaptığı açıklamada partinin yerel seçimlerdeki politikasını konuşmak için Düzce'ye geldiğini dile getirdi.