29 Mart yerel seçimleri öncesinde mahalle gezilerini sürdüren Ak Parti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram dün akşam da Beyciler Mahallesi'ndeydi. Ziyareti sırasında açıklaalarda bulunan Bayram, “Düzce büyüyen gelişen bir şehir, mahallelerimizde sorunlar olduğunu biliyoruz. Bizler onları çözmeye adayız. Geçtiğimiz dönemde Düzce'de hiçbir şey yapılmadı denemez. Bizler hizmetleri devam ettirerek hizmeti genişletmenin çabası içinde olacağız. Mahallelerimizin elbette sorunları bulunuyor. Beyciler mahallesinde olduğu gibi kanalizasyon, su ve yol gibi sorunları çözmeye adayız.”dedi.

Ak Parti belediye başkan adayı İsmail Bayram, İski konusuna da değinerek “iskiyi kaldıracağız gibi sözler gerçekleri yansıtmaz, Biz İski'ye sıcak bakıyoruz ve onlardan Düzce'ye alabileceğimiz hizmetin daha fazlasını almanın çabası içinde olacağız.”şeklinde konuştu.

Bu iktidarla, “Yerel sorunların çözüleceğine inanıyorsanız bizlere oy verin.” diyerek Beyciler Mahallesi sakinlerine seslenen AK Parti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram “kendimize güveniyoruz, hizmetlerimiz artarak devam edecektir”diyerek oy istedi.

Bayram, Beyciler mahallesinin yanından akan Karaca deresi başta olmak üzere bölgedeki tüm derelerin ıslahlarınında kendilerine görev verilmesi halinde, görevde bulunacakları 5 yıl içinde bu sorunun tamamen bitirileceğini de sözlerine ekledi.