Yerel seçimler öncesinde AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, gezilerine Aziziye Mahallesi ile devam etti. Aziziye Mahallesi ziyareti sırasında, öncelikli hizmetin mahallelere verileceğini söyleyen Bayram, “ Öncelikle mahallelerin sıkıntılarını tespit edeceğiz. Çalışmalarımıza ilk olarak mahallelerden başlayacağız.” dedi. Bayramın ziyaretlerine katılan AK Parti Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise seçim gezilerine katıldığı için yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Kaşıkoğlu, “ Bazı kesimler milletvekili adayı ile birlikte neden dolaşıyor ve konuşma yapıyor deniliyor. Aynı partiye mensup olduğumuz için seçim gezilerine katılıyorum. Eğer bağımsız aday olsaydı, söylenenler doğru olurdu.” şeklinde konuştu. İsmail Bayram ve beraberindekiler İl Başkanı Fevai Arslan'ın da katılımı ile daha sonra konvoy halinde şehir turu attı.

AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve Kadın Kolları ile birlikte Aydınpınar Caddesi esnafını da ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Adaylarının bir kısmının da katıldığı ziyaret sırasında Bayram, esnaflara kendini tanıtarak destek istedi. AK Parti Kadın Kolları üyeleri ise, cadde üzerinde dolaşarak gül dağıttı.